Copyright 2021 - Custom text here
  • RK Delminuim

  • RK Delminuim

  • RK Delminuim

  • ŽRK Delminuim

  • ŽRK Delminuim

Nedjelja, 06 Svi 2018 17:53

Rezultati utakmica ŽRK i RK Delminiuma 05-06.05.2018 godine

Rezultati utakmica rukometašica i rukometaša Delminiuma  05-06.05.2018 godine

 

Rezultati utakmica

 
Rukometašice i rukometaši Delminiuma bili su aktivni ovog vikenda sa jednom pobjedom i tri poraza. Od svih ekipa jedino su uspješni bili Dječaci 2006 godište koji su pobijedili vršnjake iz Širokog Brijega.
 
U subotiu 05.05.2018 godine, na domaćem parketu u GSD Tomislavgrad rukometašice ŽRK Delminiuma uzrast 2002 godište, odigrale su utakmicu 8.kola RSHB sa uvjerljivom pobjedom gostujućih rukometašica. Mlaka igra domaćih cura u prvom poluvremenu sa puno pogrešaka u fazi obrane i i u fazi napada i većina udaraca naših cura završavala je u vratnicama gola, stoga je rezultat u tom periodu nakon svih promašaja bio 1:9 u korist gostujuće ekipe. Tih osam  golova razlike gostujuća ekipa je znalački držala do kraja utakmice, nakon čega je semafor na kraju utakmice pokazao 16:24 u korist  ekipe ŽRK Katarina Mostar.
 
ŽRK DELMINIUM - ŽRK KATARINA  16 : 24
 
Nedjeljne utakmice RK Delminiuma protiv ekipa RK Široki Brijeg odigrane su u prijateljskom ozračju, a suci na ovim utakmicama bili su članovi naših klubova ŽRK i RK Delminiuma. Svoju nadarenost pokazale su sutkinje Dominika Kutleša, Maja Višić, Ivana Dukić, Valentina Kolgeraj i suci Dane Jurčević, Stipan Ćosić i Ante Jolić, kojima će krajem mjeseca biti upriličena dodjela licenci Rukometnog saveza Herceg Bosne. Stoga im ovim putem želimo čestitati na njihovom doprinosu rukometnom športu u Tomislavgradu i budućim djeliteljima pravde na rukometnim terenima diljem Europe.
 
Iako su sudili članovi naših klubova rezultati sa ovih utakmica bili su u korist rukometaša Širokog Brijega.
 
Kadeti 2002 godište
 
RK ŠIROKI BRIJEG - RK DELMINIUM  24 : 18
 
Mlađi Kadeti uzrast 2004 godište
 
RK ŠIROKI BRIJEG - RK DELMINIUM  17 : 16
 
Dječaci uzrast 2006 godište
 
RK ŠIROKI BRIJEG - RK DELMINIUM  11 : 17
 
Čestitamo našim najmlađim rukometašima na pobjedi.