Copyright 2021 - Custom text here
  • RK Delminuim

  • RK Delminuim

  • RK Delminuim

  • ŽRK Delminuim

  • ŽRK Delminuim

Srijeda, 19 Svi 2021 20:28

GSD Tomislavgrad, srijeda, 19.05.2021 godine I liga RS HB muškarci 10. kolo

 

Rezultat utakmice

 

GSD Tomislavgrad, srijeda, 19.05.2021 godine

 

I liga RS HB muškarci 10. kolo

  

RK DELMINIUM - RK ŠIROKI BRIJEG  31 : 18

 

Velika pobjeda rukometaša tomislavgradske ekipe, koji su odigrali odličnu obranu i kontrama razbili gostujuću ekipu.

Vratari Jozo Tadić u prvom  i Ivan Ljubas u drugom poluvremenu hvatali su lopte kao hobotnice i bili su dodatna prevaga za ovih 13 golova razlike.

 

Cijela ekipa je funkcionirala besprijekorno, stoga moramo pohvaliti sve naše igrače, jer su odigrali veličanstvenu obranu na čelu sa  Stipanom Tavra, Jozom Kovačevićem i Matej Škorićem. Pored Stipana Tavre nijedan pivot se ne može naigrati jer svojom snagom i elegantnošću drži protivničkog igrača dok se sam ne preda, a Matej Škorić svojom korpulentnom pojavom ulijeva strah svakom napadaču i pored njega nijedan igrač u napadu nema šanse.  Jozo Kovačević svojom visinom i sa podignutim rukama nijednom igraču ne dozvoljava  pucati po našem golu ili protivničke lopte idu visoko preko gola.

U napadačkom dijelu Tavra sa 3 gola i Škorić sa 2 gola, razbijali su protivničku obranu i donijeli prevagu našoj ekipi, jer za Stipana Tavru kao pivota i Mateja Škorića kao lijevog vanjskog nijedna ekipa nema rješenja.

 

 

Napadači su odigrali veličanstvenu utakmicu sa sjajnim akcijama, prolazima jedan na jedan, skok šutevima i frkovima izluđivali su gostujuće igrače. Iako  je protivnička ekipa na trenutke djelovala grubo, nije mogla zaustaviti naše raspoložene napadače.

 

Najviše golova i najraspoloženiji u napadu sa nekoliko presječenih protivničkih napada bio je Ante Jolić  9 golova, koji je svojim frkovima izluđivao gostujuće vratare. Također sa devet postignutih golova bio je Marko Čamber i sa vanjskih i srednjih pozicija i elegantnim prolazima između protivničkih linija pokazao raskoš svog talenta.

 

Luka Škorić je  džentlmen na parketu, nesebičnim dodavanjima na pivota i krilnim igračima uz 5 postignutih golova je priča za sebe. Luka daje sebe u svakoj utakmici i svakoj prilici se baca na glavu za svakom loptom i za njega nema izgubljene lopte i to je pravi poticaj za svaku momčad.

 

Na kraju po jedan gol postigli su Mirko Trogrlić, Ivan Protuđer i Ivan Vučur i  uz Josipa Krištu i Filipa Miličevića dali su veliki doprinos ovoj veličanstvenoj pobjedi.

 

Čestitamo

 

RK Delminium